ifsomeonewantstobe


thetimesarechanging

jag åkte hem från skolan för att jag hade ont i huvudet och nu hade jag tänkt sätta på några avsnitt av bella&tyra. jag vill att det ska vara måndag NU och jag känner att jag är rätt skapligt arg på det som har legat och jävlats i mitt öga hela dagen. jävla pisskräp.


thekillingmoon

sayyou`dfollowmeanywhere

det var ingen på vandrarhemmet som jag kunde prata med (typiskt), så jag la CVt i brevlådan istället. nu får vi bara hoppas att dem kommer ringa upp för annars är jag doomed. hur som helst ska jag nog fixa naglarna lite nu och jag vill mörda elin för att hon inte kommer till gympan imorn då vi ska ha styrketest. i`m gonna kill you in your sleep.



crossedfingers

nu har jag precis skrivit klart mitt CV och nu tänkte jag bege mig ner till vandrarhemmet och hoppas på en positiv bemötning. jag kommer vara fattig i sommar om dem inte säger ja. håll tummarna för mig.


iwillbeseeingyousoon


ph: lelove

brucespringsteen



andherewegoagain


efter att ha tittat några avsnitt på satc (som förövrigt är den bästa serien och jag avlider lite när jag tänker på att det inte kommer komma några mer avsnitt), sitter jag nu här bara för eran skull. skoldagen idag var rätt skön, och vi kollade på ett avsnitt av uppdrag granskning som handlade om en tjej som hade blivit våldtagen men det var ingen som trodde på henne. det är vid tillfällen som dessa feministen i mig väcks till liv och jag blir riktigt jävla frustrerad på alla a-holes som tror att hon ljuger när det finns DNA-bevis OCH inspelade erkännanden från killen. och det här ska föreställa sverige på 2000 talet, vad är det för värld vi lever i.


isayfääckyou


welldon`tthinktwiceit´sallright

[ Bob Dylan- don´t think twice, it´s allright ]

just nu sitter jag hemma hos farmor och farfar. efter att ha spelat på farfars gitarr i en timme eller två, och efter ett antal akward silences efter att jag sagt något olämpligt (varje gång jag öppnar munnen) känner jag mig nu ganska bored. vi åt världens godaste efterrätt med schweizisk choklad på. my prayers were answered. nu känner jag bara att jag vill hem men måste vänta på pappa som måste basta klart. alltid ska det vara något.

newin


tshirt-punktshop. ring-glitter

you`rethereasoni`mtravellingon

nu har elin åkt hem och planerna för igår blev inte riktigt som vi hade tänkt oss. arvid och max kom aldrig för att max skulle få gäster. men vi hade kul ändå. vi åt världens godaste middag, godis och muffins. jag klagar inte. dagen i stockholm var awesome med. jag köpte en tröja och en asskicking ring och jag kommer nog vara lycklig ett antal veckor framöver. idag ska jag till farmor och farfar för att farfar fyller 61 och jag håller tummarna för att dem kommer bjuda på en god efterrätt. pray with me.


everydayispendwithoutyou

hola guapas. nu har jag fixat mig och allt och om någon kvart eller så bär det av till stockholm med elin. ska bli skoj, och jag har massor med saker som jag ska köpa och sen sover hon över här. kommer bli asnajs. bara det att det spöregnar. mindre najs. arvid och max blir vårat umgänge denna kväll och känner att den här helgen kommer bli awesome. kan det bli bättre? skulle inte tro det. aja, nu ska jag kila. ni får ha det bäst


inspoo


weheartit.com/

fuckshitdamnasshell

jag är arg, ledsen och trött och jag har ingenting vettigt att skriva. jag började typ grina för att mamma och pappa inte hade köpt något godis till mig och jag hatar alla i min omgivning just nu. jag tror att mina hormoner spelar mig ett spratt.

 



bono



i gave you my heart but you wanted my soul

idag har jag faktiskt inte åstadkommit någonting alls. känner att denna dag turned out att vara ganska onödig. det ända jag kan komma på som är värt att skriva här är att när jag och elin fyller femton ska vi köpa en skitball rosa1337-moppe och vi kommer vara häftigast vart vi nu än kommer befinna oss. och nu ropar mamma att det är kaffe-och glasstime in the livingroom, peace broo


och nej, jag är inte alls lite besatt av pattinson.

frågor/svar

anonym:
kan inte du säga några låtar du lyssnar mest på just nu? hahah:D

svar: haha, jo men självklart. här kommer några favvosar.

Bob Dylan- don`t think twice, it`s all right
Bob Dylan- like a rolling stone
The Ramones- pet sematary
Melissa Horn- New York
Johnossi- What`s the point
Håkan Hellström- gårdakvarnar och skit

thesaddestkindofsad


you just kinda wasted my precious time


nu är jag precis hemkommen ifrån skolan och idag fick jag beskedet VG+ på engelskaprovet och jag är rätt skapligt nöjd. vi fotsatte med styrketräningen på gympan och elin och jag fuskade med i stort sätt allting men vi är jävligt grymma ändå. och idag är en jävligt skön dag eftersom att jag inte har några läxor eller prov att plugga till så jag hade bara tänkt bosätta mig framför tvn och såvida ni inte vill fortsätta höra mig prata om denna förövrigt tråkiga onsdag är jag nog tvungen att avsluta här. goodday.

the ramones- pet sematary

har ju lovat mig själv att plugga hela denna dag och det har resulterat till dålig uppdatering, men nu är jag här för att visa att jag lever. känner att min sex appeal är på topp när jag sitter här med långkalsipper och pappas på tok för stora tshirt. vill bara hoppa in i duschen och glömma allt vad läxor heter men mitt have-to-do-centrum i hjärnan vägrar släppa iväg mig.
jag är en fara för min framtid.


20:37mondaynight

nu har jag precis varit och handlat med familjen och nu väntar filmtittande och kladdkakeätning. jag är ganska happy för att jag har en timmes sovmorgon imorn och det inträffar inte ofta kan jag säga. känner att det där med pluggandet gick åt fanders och jag mår bra när jag inser att jag bara har en dag kvar på mig att plugga. verkligen. nej hörrni, kladdkakan kallar.

 





frågor/svar

anonym om inlägget "Magnus Weideskog":
du verkar vara en som är rätt erfaren när det gäller kärlek, och jag har en fråga.. jag blir dissad rätt ofta av killar och så, och då är min fråga hur kommer du över killar? tack på förhand kram.

svar: oj, vilken klurig fråga. alltså, grejen är den.. det gör jag inte. det finns inget "så kommer du över en kille på bästa sätt", utan det är nog (klyshigt som det låter) att tiden läker alla sår. egentligen vill man ju bara knäppa med fingrarna och glömma allt vad olycklig kärlek heter, men tyvärr är det ju inte så lätt. när jag hamnar i den här situationen pratar jag först och främst ut med mina närmsta, och förhoppningsvis kan dem få mig på bättre tankar. det är bara att inse att han är ett A-hole som inte är värd någon uppmärksamhet och han kommer inte ändra på sig. once an asshole, always an asshole liksom. det är inte världens undergång bara för att någon idiot inte vet hur man beter sig, även fast det kanske ibland känns som det.

jag hoppas att det löser sig, kram♥

i can`t live with or without you


nu har jag precis kommit hem efter att ha varit på stan med andersson och ut ur högtalarna kommer johnossi. ett stort jävla tummen upp till solen som äntligen har kommit fram. det var fan på tiden alltså. och sen gillar jag att pappa är king på fejjan, 3 vänner och en jävligt snygg bild på det. fucking love it. planerna för idag blir väl inga andra än att intervjua mamma och morfar för ett skolarbete och sen måste jag plugga SO. har en svag känsla att det kommer gå sådär.

two hearts are better then one

nehepp. nu har man precis ätit mat och just nu hålller jag på att lägga in lite ny musik på mobilen. snart väntar duschen och Instängd 2 and i`m gonna shit my pants. såg också färdigt alice i underlandet idag och man kan inte stå emot att bli lite kär i the hatmaker. och för er som inte har sett den är det = Johnny Depp. jahapp, undra om man inte ska börja dra sig tillbaka. vi hörs imorn folks


frågor/svar

Lina om inlägget "friday/saturday":
shit vad fina bilder du tar. har du system eller vanlig kamera?

svar: tack så mycket, verkligen! jag har inte en systemkamera, utan en vanlig digitalkamera med märket Sanyo VPC-E10.


newin

fick conversen som jag beställde för någon vecka sedan i förrgår. trodde ju att dem skulle vara för stora men icke. dem sitter bra och jag är helnöjd. inget speciellt kanske men snacka om att dessa kommer sitta på mina fötter så fort dem får chansen.


and in that moment, I swear we were infinite.


nu sitter jag vid nya laptopen med en kaffekopp i ena handen, lyssnandes på ingen annan än Melissa Horn. kaffe smakar alltid så jävla gott precis när man har vaknat. igårkväll kollade jag på nya Alice i underlandet. dock så somnade efter sisådär en halvtimme men ska göra ett nytt försök lite senare idag. sen vill jag bara börja gråta lite när jag kollar ut genom fönstret och inser att det snöar som om det vore självaste julafton. det är vid stunder som dessa man typ vill krypa in under täcket och inte komma fram för än i maj någon gång.
och nu får jag nog ta och tacka för mig, ha en bra dag mina vänner.

frågor/svar

anonym om inlägget "awesomehåkan":
hur får du till så fina bilder? photoshoppar du?

svar: haha nej, jag photoshoppar inte mina bilder. jag använder ett bildredigeringsprogram som heter Photoscape, ibland picnik, och då ändrar jag bara kontrast/färg och liknande.

Emma om inlägget "atelinsplace":
vart hittar du alla fina bilder du lägger in hela tiden?:O

svar: jag hittar mina bilder överallt på internet, är lite svårt att säga några specifika sidor. fast dem flesta av bilderna kommer ifrån leloveimage.com och fashionising.com. kul att ni tycker om dem!

friday/saturday


thecowsaysmuuuu

hej mina kära. nu har jag precis fikat med mormor och morfar och jag åkte hem från elin för inte så värst länge sedan. planerna var ju att vi skulle träffa mattias men stackaren gjorde illa benet rätt rejält på matchen lite tidigare idag så det blev ingenting med det. just nu känner jag bara att jag vill dressa ner mig, ta fram godiset som står och väntar på mig i skafferiet och bara bosätta mig i soffan resten av kvällen. sen har en jävligt fin sak anlänt men det får ni nöjet att se imorn, hej på er


atelinsplace

igår var vi ju som sagt i stockholm med franskagruppen och det var väl lite sådär lagom kul. tog massor med pics som jag kan lägga in ikväll. igårkväll var vi med tor och anton och kollade på Night at the Roxbury, som förövrigt kickar ass, och hade det allmänt chilledill. planerna för ikväll är väl att jag och min soulmate drar till stan vid halv 7 någon gång och umgås med mattias och kanske någon/några mer. ska bli kul eftersom att det var ca ett år sen jag träffade honom sist. och just nu sitter elin och jag vid en varsin dator med våran trogna följeslagare mjölkchokladen vid våran sida och jag tror att jag får tacka för mig, have a nice day folks.

jag tror jag avlider lite

0:44.

det är lite synd om honom. but still. jag skrattar så att jag gråter.


vi var aldrig kära i varann, det bara kändes likadant

tjenare blöggen. nu har elin, max och arvid precis åkt hem efter att ha varit här i typ en och en halv timme och vi spelade kort och pratade. kan meddela att jag ÄGER på vändtian. nu är jag helt alone hemma men jag antar att resten av familjen anländer om vilken minut som helst. imorn ska jag till stockholm med franskagruppen och gå på något evangemang. ni har väl inte missat att det är den internationella fransktalandedagen? dem bjuder på mat/fika vilket gjorde mina tankar om hela grejen lite mer positiva. skulle bara underlätta om jag visste när tåget gick. äh, det där ordnar sig.


Magnus Weideskog

Och jag vet, ja jag vet
Att allting kommer ordna sig
Om jag får somna brevid dig.


itaintsuchathrill

[ The kills - at the back of the shell ]

nu sitter jag här med en sprängande huvudvärk och en kropp som skakar likt en gubbe med parkinsons. huvudvärken fick jag tack vare min städning som har pågått i ett antal timmar, och det andra tack vare fys-passet på gympan idag. hell on earth, i tell you. och imorse när jag åkte buss till skolan körde bussen på en gubbe och jag tror att det är det läskigaste jag någonsin varit med om. bussen tvärnitade och när jag kollade ut genom fönstret satt gubben i busskuren och blödde i ansiktet och hade nog gjort illa benet rätt ordentligt. poor old man. och nu bet min katt mig i tån. vilken jävel.



det här var fint


"har kommit över massa gamla bilder på min dator och självklart väcks det tusentals minnen. varma sommarkvällar vid lillsjön
en krambild som var början på något stort och såklart det där leendet av stål. men vad vore en perfekt sommar utan komplikationer? jag minns att det var jobbigt att andas och att jag hade skavsår av hjärtslagen, men jag kan för mitt liv inte minnas vad det var som gjorde så ont.

Nu
vet jag vad som gör ont. det gör ont att tänka på att jag gjorde dig så olycklig när jag själv blev så lycklig, för det måste jag ha gjort, annars skulle du aldrig gjort så som du gjorde mot mig. det gör ont att tänka på att även fast du bara är ett samtal bort, tio siffror lite mer exakt, så kan jag inte ringa dig. det gör ont att gå i dina kvarter, vilket jag har slutat med, tack och lov. 
Allting som har med dig och mig, oss, att göra gör rätt ont när jag tänker efter. det är nog därför jag inte tänker på det så ofta.

jag är iallafall glad nu. inte lycklig för det vet jag nog inte riktigt vad det är tror jag, men glad. och hur mycket jag inte vill erkänna det här så saknar jag oss så mycket att mina tårkanaler slår samman och hjärtat skickar ut stötar. men jag har lärt mig hantera det."

frågor/svar

anonym om inlägget " då är det du som går i solglasögon och saknar någon du aldrig haft":
vad köpte du för storlek och va har du i vanliga fall?:P

svar: jag beställde storlek 39 eftersom att jag har det i vanliga fall, men när jag prövade elins 38or satt dom perfekt, haha..

awesomehåkan

wazzup niggas. nu har jag precis käkat och snart ska vi göra en visit hos mormor och morfar. skoldagen var nog den jobbigaste på länge men biologin gjorde den lite roligare. gabbe gick på toa och håkan (läraren) föreslog att hela klassen skulle gömma sig i bildsalen så att vi skulle vara borta när gabbe kom tillbaka. håkan alltså, you just gotta love him. och nu skriker kladdkakan på mig, catch you lateroo.


ifall ni får för er att köpa någonting till mig någon gång.

 


15:36måndag


nu har jag precis kommit hem från skolan och bussresan hem var väldigt trevlig med snälla Amanda. vi pratade om arga busschaufförer och att godis är det bästa människan någonsin har åstadkommit. nu hade jag planerat att baka kladdkaka och bänka mig framför tvn och dra igång ett twillight-maraton. och med risk för att låta som en och annan twilightbesatt tonåring kan jag redogöra för er att robert pattinson nog är den vackraste människan på jorden. LATER.

Då är det du som går i solglasögon och saknar nån du aldrig haft


det kanske är uttjatat, men jag måste förpesta era liv och påminna er om att det är måndag imorn och jag är nog inte ensam om att ha samma gamla vanliga söndagsångest. och jag blir inte lyckligare av the fact att mina converse som jag kommer få denna vecka förmodligen kommer vara för stora. det blir väl bara att skicka tillbaka och vänta ännu en vecka på att få hem dem. success. och jag gillar att pappa är ett retard på att prata engelska. han gick nog inte på några engelskalektioner. fredrik for president.

lite sådär lagom roligt

00:32.. behöver jag säga något mer?


Och jag ska aldrig mer säga sanningen till nån som saknar förmåga att förstå


det är precis lika klyschigt som det låter och eftersom jag inte har några ord själv så lånar jag melissas ord.

säg ingenting till mig, det hörs på stegen när du går


klockan är nu tio och jag vaknade för ungefär en timme sen. har en rejäl dos ågren över att det är skola imorn men blir lite gladare när jag kollar ut genom fönstret och upptäcker att solen skiner. just nu ligger elin på en madrass på golvet i mitt rum och störtsover och jag antar att hon inte kommer vakna för än om en timme eller två. för att prata om gårdagen var den väl okej. arvid hade världens sötaste/knäppaste katt och den hårade ner allt/alla som befann sig i samma rum. nej, nu börjar jag bli rastlös. ska gå in och hoppa på elins huvud.

är det min tanke hon ser eller dina röda kinder som avslöjar mer

[ Melissa Horn- New York ]

nu har jag precis duschat av mig och nu väntar nagelmålning och frukostätning. om jag ska vara honest har jag ingen aning om när det bär av till stan för att det verkar som att alla personer i hela världen sover. jävla skit. och nu ska jag kila iväg och göra det förstnämda, sen ska jag spela gitarr och sjunga om fina saker, puss.

newin


skjorta från carlings 199:-

nu har vi precis varit och hämtat gustav från stan och snart ska jag äta middag. jag har haft rätt fullt upp hela dagen, varav varit på stan 3 (?) gånger. imorn ska elin och jag vara hos arvid i stan och chilla galet och efter det blir det lördagsmys at my place. it`s gonna be off the hook och nu ska jag sysselsätta mig på annat håll, hej så länge.

kinarestaurang

ph:thekillingmoon
om sisådär en timme åker jag med mamma och pappa och käkar på kinarestaurang och efter det ska jag på stan med Elin. ska passa på att köpa den jävligt snygga skjortan från carlings om den inte är slut. ikväll kommer gustav och imorn ska elin sova här och jag känner ett jävligt sug efter conversen som är mina inom kort. nu ska jag kila iväg och pudra näsan, ha en bra dag assfaces

hemklickat

nu har jag precis beställt dessa snygga pjucks och jag är lite lyckligare än vad jag var innan. 350 spänn på ellos för att kära pappa hade 50% rabatt på valfri vara. inte illa pinkat.


vildmarksmässan

nu har jag precis ätit och om jag ska vara helt ärlig orkar jag fan inte skriva någonting om idag. så, här är min dag i bilder. enjoy.






09:53inthemorning

hey you. vid halv 11 åker jag till stan för att sedan ta 11 tåget till älvsjö och sen väntar vildmarksmässan. can`t wait. nu sitter jag och lägger in lite låtar på mobilen och nu ska jag kila in till köket och käka frulle, ha en bra dag mina vänner.


wednesdayaaya


ph:fashionising
måste medge att den här skoldagen har varit jävligt najs. engelska, språk och en halv so lektion. några från banverket kom och hälsade på i skolan och hade en liten föreläsning om olyckor som händer vid tågrälsen, riskerna med att klättra upp på vagnar och liknande. och en föreläsare hette Greger och han var den skönaste killen jag någonsin träffat. han saknade ben och satt i rullstol. poor thing. ikväll ska vi göra en kort visit och farmor och farfar och nu ska jag bege mig in mot vardagsrummet där typ model väntar. hej så länge

hejduärsnygg



ph:fashionising

just chillin on some pink clouds

kom nyss hem från skolan, vi slutade tidigare för att biologin var inställd. hade biologiprov idag, och det gick varken bra eller dåligt. det gick nog bättre än för vissa som knappt hann göra klart halva i alla fall. och vi hade Ali idag på franskan. skulle beskriva honom som en kort liten tjock mörk gubbe som alltid är glad och pratar med fransk/arabisk accent. han och kattungar har en delad förstaplats på saker som gör en lycklig. och när jag ändå håller på kan jag slänga in en bild på mig och elin, vi hörs


scarred

now i gotta tell you something, ni vet när man går och oroar sig för att man ska halka när det är halt ute när en stor folkmassa ser? typ på en central eller liknande?
behöver jag ens säga att det inträffade idag när jag klev av 754an, och nu sitter jag här med ett fränigt fiskplåster på handflatan. det var inte det roligaste kan jag tala om. but whataheck, vad gör det om hundra år. och jag gillar busschaufförgubben som hjälpte mig upp, tänk om alla kunde vara som han. och nu ska jag fortsätta chilla med mitt balla fiskplåster.


upintheass

[The kills- kissy kissy]

nu har jag suttit och studerat biologi i evigheter känns det som och min hjärna är överarbetad. på torsdag ska vi till vildmarksmässan. man ba okej kunde ni inte hitta något som var lite mer lame. men det kommer nog gå ann, tippar på att vi kommer sluta tidigare, eller börja senare. och på fredag är det studiedag. kan det bli bättre liksom? och sen är det inte mer än 3 veckor kvar till nästa lov. HELL YEAH. och nu ska jag gå och titta på Up in the air. eller som pappa sa, up in the ass.

förstaskoldagen


idag var den första skoldagen efter lovet och det känns väl sådär. fast något som var jävligt soft var att vi bara hade två lektioner- matte och SO. och kan bara tillägga att jag fick VG på matteprovet. och nej, ni såg inte fel. johanna carlsson fick fucking VG på ett MATTEprov. sick, I tell you. och idag efter skolan så var jag och andersson på stan och min icke existerande ekonomi tillät inga inköp. och jag såg en jävligt snygg skjorta på carlings som jag ska köpa när jag får min månadspeng den 20e. den eller ramones tröjan. i´m not sure yet. och nu känner jag att det här börjar gå lite överstyr så jag ska sluta innan ni bestämmer er för att aldrig mer besöka min blogg med rädslan för att alla inlägg ska vara som detta. hej så länge

RSS 2.0