cause when we kiss, fire


skolfotot idag. jag är snyggingen näst längst ner tredje till höger. inte så svårt att missa va

hallådär kött och blåbär. just nu är det enda som kommer ut ur högtalarna min kära man springsteen och jag sitter och funderar på att sätta på en film eller något. om jag ska göra en lång berättelse kort så hade jag gärna kunnat sluppit den här dagen. att gå från centralen till stan och tillbaka är inte en höjdare i spöregn. det är en sak som är säker. det är inte så kul heller när man är skithungrig och får äckelfisk till mat. jävla mamma. sen har jag så ont i halsen att jag tror att jag kommer avlida. och plötsligt skulle allt vara bättre med längre hår.


this gun´s for hire, even if we just dancing in the dark

hej jobbiga skoldagar. hej tidiga morgonar. hej dålig uppdatering. sorry för det, men helt ärligt, vart fan är orken någonstas? den har väl sprungit iväg och gömt sig känns det som. livet är inte en dans på rosor när man slutar fyra nästan varje dag och man inser det faktum att sommaren lider mot sitt slut och hösten knackar på dörren. inte så jävla kul. något annat som är jävligt kul är att jag har köpt en klädställning som jag ställt i mitt rum. jag satte ihop den helt själv så känner mig jäävligt duktig. riktigt fint blev det också för den delen. hur nöjd som helst.

hur fucking snygg?



yep, that´s my man you´re looking at.

jag får skylla mig själv, vad som än hände med mitt hjärta

skola för första gången efter sommarlovet imorn och det känns asnajs. verkligen. börjar kvart över åtta till råga på allt. när dem ändå är igång liksom. skolfoto på onsdag också och våran klass ska vara nördar. elin och jag får tvinga resten av klassen. inge snack om saken. anyways, i torsdags spelade johnossi på pretzel på stan och jag tycker bokstavligt talat synd om alla stackare som inte närvarande. för helt ärligt, det var det bästa jag någonsin sett. halsen och knäna mådde inte så bra dagen efter men whataheck. allt kan inte vara bra. kristian sov över fredag-lördag och elin sov över lördag-söndag. igårkväll träffade elin och jag the boys som kom hit till tveta med mopparna, jag och calle körde till maxi för att jag behövde godis och idag kom calle, stefan och max hit igen och vi chilled out by the lake. najjs. sen undrar jag vad jag ska ha på mig imorn. kanske ska sätta på mig mitt shärp-shärp midjeshärp.
det sista var internt



back on track

efter en jävligt lång och ack så jobbig hemresa är jag, johanna swahn carlsson, hemma i vackra sverige igen. om det inte skulle ta sådan jävla tid skulle jag mer än gärna lägga upp en jävla massa bilder från resan, men ni får kolla på ansiktsboken imorn istället. kommer dyka upp en hel del bilder där. idag har jag varit på stan med sandra och käkat på pastahuset som har den godaste kycklingsalladen genom tiderna (gå dit!!). köpte en jäävligt snygg väska på accent också för fyra hundralappar och jag är glad. imorn blir det stan igen med mamma som ska klippa sig, och då ska jag uträtta ett hemligt ärende, samt köpa ett rätt skapligt snyggt halsband från bikbok. asnajs. och lite senare ikväll blir det pretzel med elin och co där johnossi spelar vid tio. hur najjs? rätt skapligt va


bye greece

jahaja. om några timmar åker vi till corfus flygplats och sedan bär det av hem. jävlar vad snabbt dem här två veckorna har gått. och om ännu mindre än vecka börjar skolan. fan vad naaaajs





det gör inte ont så länge jag är med dig

dem senaste dagarna har jag har haft ont i magen, trampat på glas och skärt upp tån, sett en mänsklig valross, blivit skvätt på av små fula brittungar, bränt mig i ansiktet, ätit X antal trolli sour worms, köpt den ultimata turkosa ringen, ätit världens godaste spaghetti carbonara and lots of other things. fy fabian vad bra jag har det här borta i grajchland. jag ligger ute och solar från tio till fem och ni kan tänka er hur jävla tanned jag är nu efter sisådär fem dagar. fyfan, livet är väl förjävla bra ibland.


världensfinastesolnedgång


@corfu

wihoooo, fick nyss reda på att det finns gratis internetuppkoppling på hotellet. hur najs? far out man. sitter på hotellrummet själv medans alla andra ligger och steker vid polen. kanske borde pallra mig dit jag med igen med tanke på det trettiofemgradiga vädret. det har gått en dag, en dag, och jag är redan brunare. kickass.


igår på arlanda

soo long

godmorgon. om ca två timmar bär det av till arlanda. uppar nu istället för jag kommer inte ha någon som helst tid att göra det senare under dagen. sedan om jag klarar mig hela vägen dit (det vill säga om jag inte kraschar eller något, vilket inte alls skulle förvåna mig med tanke på min vanliga tur) så kommer jag försöka höra av mig så mycket det går när jag väl är där nere. och nu kallar duschen på mig. farväl så länge, ha det jävligt bra nu allihopa. soo long!

if you´ll be my star, i´ll be your sky



hola. just nu sitter jag och lyssnar på musik och taggar inför greklandsresan som sätter fart imorn, samt gör sandra sällskap när hon packar. kanske borde börja också med tanke på att det enda som ligger i min resväska är en klänning. och nu till den eviga frågan: hur kommer ni, mina trogna läsare, kunna klara er utan mig i hela, och ack så generösa, två veckor? jag vet inte. det kommer vara svårt. kanske näst intill omöjligt skulle jag tro


make love not war


RSS 2.0