för du var min armè

jahaja, så var den här skoldagen avklarad. slutade skolan tidigare för att vi inte hade någon biologi and you don`t hear me complaining. jag drog till stan en snabbis efter skolan och nu sitter jag här och hade nyss en liten reunion med Kent. dem är väl för jävla bra alltså. snart kommer sandras boyfriend gustav och dem kommer se så där äckligt nykära ut som dem alltid gör. men det gör ingenting för jag och min älskling Datorn är ett lyckligt par sedan några år tillbaka.


thekillingmoon

mirror mirror on the wall, who`s the greatest of them all


[ Black lips- veni vidi vici ]

nu har jag precis ätit middag och innan det var jag och päronen på utvecklingsamtal i skolan. mentorn sa att mitt snitt låg på VG. not too bad. nej, men jag är faktiskt nöjd. och sen kickade jag och elin ass på redovisningen i skolan idag och jag vet att vi kommer få VG. utan tvekan. och nu känner jag att jag ska sluta prata om skolan för en stund och kan säga att jag är rätt duktigt pepp på valborg. det var allt för mig, pussdå


trust none of what you hear, and less of what you see




pluggade precis stenhårt på SO-redovisningen som infaller imorn och jag känner att det sitter som berget. jävlar vad skönt. sen så har vi kemiprov på torsdag, och jag är jävligt glad för att jag lärde mig det periodiska systemet idag. och jag älskar marcus för att han lärde mig, utan honom skulle jag ha varit körd på provet. och jag är rädd för vikarien på biologin. han såg ut som Mr Burns. jag skojar inte.

kunde inte ha sagt det bättre



lundi/måndag


weheartit

hej mina vänner. är nyligen hemkommen från stan och jag köpte en jävligt fin bh som jag har velat ha under en längre tid. jag fick pengar för 6 dagar sedan men det börjar ändå bli lite snålt om pengar. jävlar. aja, jag är glad i alla fall för att jag ska inte vara med på badhuset imorn för att jag är förkyld. awesome. kan också tillägga att jag fick 3½ / 9 på mattediagnosen. fan vad jag äger.

meet me tonight in atlantic city

[ Bruce Springsteen- Atlantic city ]

well hello there. sitter just nu och kollar runt lite på sommarkläder och ska snart dra mig in till köket för att käka frulle. idag ska jag nog inte göra ett dugg, förutom att skriva en kort text om pridefestivalen och försöka lära mig om kemiska beteckningar (skolarbete). känner mig jävligt taggad.

 

 


--


du grät för att trycket i bröstet ville spränga dig inifrån.

 


carlings/monki


här har vi dem, tröjorna som jag köpte idag. den första är från carlings, gick på 99 spänn, och den andra är från monki och gick på 300. fan vad jag är nöjd

stockholmmedfriends

nu har jag precis ätit en killermiddag och innan det var jag ju som sagt i stockholm. fick tag på två tröjor, bilder kommer i nästa inlägg. vi åt på tacobar (vad annars liksom) och kollade runt i ett hundratal affärer. känner mig rätt slut vid det här laget så hade tänkt gå och lägga mig vid tvn och skämma bort mig själv en stund. hejpasvejsa


maybe everything that dies someday comes back

vid 12-snåret hade jag planerat att åka in till huvudstaden med elin, stefan, calle och kanske max. ska kolla efter kläder och hade tänkt köpa en ball ring från gina. tar väl med kameran så förhoppningsvis lägger jag in några bilder. kommer bli najs.


weheartit


newin



fick en förfrågan om jag kunde lägga in en bild på tröjorna jag köpte här om dagen, och självklart tänker jag då. båda är från gina, och gick på 149 spänn var. dålig kvalite på den andra bilden såg jag nu, men ni får stå ut.

he comes back to tell me he`s gone, as if i didn`t know that


ffffound

just nu har jag jävligt damp på att det inte går att logga in på bloglovin och jag vill helst kasta ut datorn genom fönstret. sen kan jag berätta att jag var på stan med mina kära vänner steve, maximan och elin idag och jag köpte ett par väldigt fina strumpbyxor. kanske dyker upp någon bild på dem någon gång. sen har jag blivit lite som en kille efter all tid jag spenderat med boysen i klassen. antar att det gått lite för långt när dem berättar vad dem gör under sin privata tid och vilka videos dem tittar på under sin privata tid. inget förvånar mig nog nu för tiden.




kom igen då, ge allt vad du har. lappa ihop mig bäst du kan



fffound

var ju som sagt i skärholmen idag och som alla andra gånger var det inte så mycket att hänga i julgranen. kläderna alltså. fick med mig en vit tshirt och ett svart lite halvtranseperent brottarlinne hem. tänkte hänka med elin, skal, steve och maximan till stan efter skolan imorn så får väl hålla ögonen lite öppna då. och idag på gympan lärde vi oss hjärt-och lungräddning och livräddning i framstupa sidoläge så om det är någon som får en hjärtinfarkt eller håller på att drunkna- ring mig. och sen undrar man ju vad gubben däruppe tänkte när han valde att släppa ner snö över oss när vi är påväg in i majmånad. det är och förblir ett mysterium. och nu ska jag fortsätta vara cool och dricka min saft. över och ut, som man brukar säga.

22:05



nu har jag precis målat naglarna, ska ha på mig en svart tröja imorn så jag tänkte gå all in med matchande nagellack också. och sen förbereder jag mig på att det kommer gå åt helvete på franskaprovet imorn. för allvarligt talat, det få gå som det vill. min hjärna är slutarbetad för dagen. end of discussion.

när tiden är rätt ska jag plocka upp dig, och ta dig långt härifrån



thekillingmoon

först så tänkte jag skriva om hur jävla förkyld jag är, men sa ba "heeeey, vem vill höra om mitt slem?". än så länge har jag i alla fall inte gjort ett skit förutom att plugga franska och kolla på tv. men imorn, då jävlar blir det andra bullar, för då mina vänner drar det iväg till skärholmen för att spendera en okänd summa på kläder i mängder. jag tror jag kommer dö inombords av lycka. och nu hade jag faktiskt tänkt sätta mig ute på verandan och bygga på min tan, hej så länge

färgathåret



färgade håret i förrgår också. blev rätt hyffsat nöjd, men det tar väl ett tag innan man vänjer sig. slipper färga utväxten stup i kvarten nu också i och med att det här är ungefär min naturliga hårfärg. awesome dude.

i wish you wished you were here



nu sitter jag här än en gång och dricker varm choklad och har en ganska förjävlig förkylning runt bakfoten. sen har jag en rygg som värker också. börjar väl bli gammal eller något. jävla skit och pissrygg. och igår var jag i pershagen med elin, stefan, calle och max och hade det jävligt kul. vi kollade på Van Wilder och låg i calles gäststuga och pratade om allt och ingenting. och dessa personer blir mitt umgänge på valborg också. jävlar vad kul det kommer bli.
och nu ska jag gå och spela doodle jump på min mobil. jag är inte alls beroende.

du sätter höstsolen i brand




tja. snart hade jag tänkt få i mig lite frulle och lite senare under dagen ska jag och min partner in crime bege oss ner till stan och göra allt och ingenting. resten av den här söndagen kommer väl förhoppningsvis gå ut på att studera. franska och fysik. jävlar vad kul det kommer bli.

och det är svårt att inte gråta när jag tänker på oss två nu


igår hade jag och syster min lite qualitytime med godis och film och allt vad det heter och nu hade vi tänkt att bege oss till mormor och morfar. idag ska jag genomföra ett hemligt projekt och jag tror att det kommer bli awesome. det måste bli awesome. och för er som undrar så drömde jag att en ekorre kröp upp på min arm och somnade på min axel. jag vill ha den ekorren här. helst nu.

jävlaingrid

sitter och funderar på om syslöjdslärare Ingrids existens går ut på att endast plåga elever som mig. är nämligen tvungen att skriva en fördjupning om blixtlåsets historia till imorn. är fett taggad.

HH


jag behöver dig,
Mer än vad jag vill ha dig

och jag vill ha dig för gamla tiders skull
Du betydde inte allt
Men det blåste aldrig kallt

För du var solskenet,
Jag var ensam.

-Håkan Hellström

truestory


för du var solskenet och jag var ensam


howdy partners. just nu lyssnar jag på lite feelgoodmusik och ska om någon halvtimme eller så bege mig till pervershagen för att träffa lite trevligt folk på gårn. kommer bli najs. men först hade jag tänkt kila in i köket och trycka i mig en välförtjänt billys. kommer bli najs.

lameassjoke

Jag: Det är ju fan vår nu.
Elin: ja.
Jag: spriiing
Elin: SPRING SPRING SPRING
Jag: Okej. *springer iväg*

pappa, det här är ditt fel. det här är INTE okej. inte någonstans.

för du är min prins i skinande rustning



just nu står min pappa och dansar till världens kanske dåligaste låt ute i köket. jag sa åt honom att aldrig mer dansa i hela sitt liv, för andras och sin egen skull, men han lyssnade inte. jag tror jag vill gråta lite. anywaaay.. idag hade vi temadag i skolan så våran sysselsättning hela dagen har varit att skriva CV. det var väl inte det roligaste man kunde göra men med stefan och max som sällskap kunde jag gärna ha suttit där några timmar till.

och, hör och häpna, imorn ska jag vara duktig och gå till skolan. fatta om jag börjar göra det nu istället för att åka buss, kommer bli fett healthy. 1 mil fram och tillbaka. inte illa pinkat. sen fattas ju bara att skippa dem ca 10000 kalorierna jag äter varje dag.

Egentligen älskar du inte mig och egentligen är det okej med mig

och hon sa

egentligen är du inte kär i mig

och egentligen

är det okej med mig

för jag blir aldrig kär i nån

sånt där är slöseri med tid

men då slösar vi bort våra liv.


trött på inget, trött på allt


ph:thekillingmoon

kom precis hem från stan och jag är på ovanligt bra humör. beror väl på vädret eller något, våren är ju fan här nu. inte en dag för tidigt om man frågar mig. och vi hade bara en och en halv lektion idag för att klassen åkte till saga-teatern och kollade på något spektakel som friends hade satt ihop om mobbning. najsbajs. och nu känner jag att jag har jävligt ont i huvudet så ska nog gå och banka skallen i en vägg. hej så länge

du är min hjälte för du är precis så svag som jag




jag behöver dig mer än jag älskar dig och jag älskar dig så himla mycket


först tänkte jag skriva om hur trött jag är på att det är skola imorn, men sen ba "heeeey, vem vill höra mig klaga?" känns hur som helst som att jag vill avlida litegrann. klockan tolv ska jag och min kära familj åka till min kusin som fyller 13. är mindre taggad om man säger så. vill helst bara ligga i min säng, tröstäta glass och tycka jävligt synd om mig själv. fan vad jag älskar livet ibland.

vackert



and this time, i`ll be bulletproof

nu har jag precis varit ute och gått med sandra och nu vankas det hamburgers i köket. sen känner jag ett starkt behov av att bada i badkar men vi har inget så det blir lite knepigt. fatta om man skulle tillhöra en såndär richbitchfamilj som har musikanläggning och värsta projektorn i badrummet. jävlar vad jag skulle bada då


vi var inte kära i varann men det kändes precis likadant



läckraste brudarna i stan, utan tvekan. sen vill jag mörda alla fjorrar som går runt och skämmer ut sig själva. släpp en atombomb över donken kvällstid så blir vi av med skiten. jeeees, hur svårt ska det vara.

13:42

goddag mina vänner, nu ska jag och min kära syster åka och göra stan osäker.
vi hörs när jag kommer hem, tudii


nothing can be perfect, and it`s okay for me.



I didn`t tought we would find each other. again. i tought we just had one chance, and we blowed that chance. Or maybe I blowed it, i`m not really sure. maybe you were telling me the truth. maybe you just didn`t have time to text me or call me. maybe you did think about me when i was so damn sure you were not. maybe it was my fault, after all.

I missed you, i really did. it was like a part of me was gone, cause i was so used to you being a part of me. like a lost puzzle piece you vanished, and i missed you so bad. i had never experienced something like it before. what we had.. it only happens once. or at least, that`s what i tought.

One day i decided to give it a shot. i wouldn`t care if you didn`t answer, it was just a fun thing. it turned out to be the best thing i`ve ever done. just beacuse my drastic conclutions, we`re together. once again.

it`s not what it used to be, and i´m not that head over heels inlove with you like I once were, but it don`t bother me. nothing can be perfect, and it`s okay for me. you´re mine again, and that`s what really matters, really.



jaghatarattjagälskardig.

hej mina kära. just nu sitter jag och fryser till the smiths och har jävligt ont i tänderna efter allt jag inte borde ha ätit men ätit dem senaste dagarna. jag spyr lite när jag ser allt som har med sött att göra. ja, ni hörde rätt. nästan så att man har lite svårt att tro det själv. lillkusinen linnèa är på besök och jag antar att pappa snart kommer hem så att vi kan äta en efterlängtad middag. och du, jag hatar dig lite grann.




fint


i miss you so much it hurts


idag har jag faktiskt inte gjort någonting märkvärdigt, det skulle ju vara att umgås extra mycket med min kära syster eftersom att hon har varit borta i generösa 5 dagar. den jäveln. nu hade jag tänkt ta mitt pick och pack och bege mig in till vardagsrummet för att kolla skräckis. en liten status-update bara.

beingherewithyou


mightbeinlovewithyou

kom hem från stockholm för någon halvtimme sedan eller så och jag kan inte sluta le. det här var nog den bästa dagen på länge. jag och elin var ju som sagt och träffade några pojkar i stockholm, var meningen att vi skulle åka hem vid 8 men så blev inte fallet. slutade med att jag och elin satt utanför konsum och åt jordgubbar. vi lämnade kvar dem ruttna fast en luffare var snabb och tog dem så fort vi gick där ifrån. kommer förmodligen drömma mardrömmar om honom. men nu hörrni ska jag kila in till vardagsrummet och kolla på The fourth kind men ni får ha det så bra så hörs vi imorn, hej på er



frågor/svar

anonym om "crossedfingers":
vad menar du med CV? vad är de du gjort ? :D

svar: ett CV är alltså ett brev som man lämnar in till ett ställe man vill söka sommarjobb/jobb hos. det kan stå vilka erfarenheter du har (om du har jobbat någonstans tidigare) och om dig/hur du är som person, allt för att få dem att vilja anställa dig.

yourwordsdontaffectmeanymore

jag vet att ni har längtat efter mig, men nu är jag hemma. gårdagen var totally awesome och jag tror att mina tänder kommer ramla av om vilken minut som helst. jag har nog gått upp minst 10 kg dem senaste dagarna. vi har ätit massor med god mat, spelat buzz junior (jag är champion på det) och fått skrattattacker alltför många gånger. och jag är lite rädd för mina kusiners granne som sa ( citerar ) "jag har blivit biten av min hamster minst 71 gånger", och började gråta när det inte gick bra för honom på buzz. trodde att han skulle mörda elin där ett tag.
mina planer för dagen är inga andra än att kolla klart på shutter island och bygga på min nervositet för imorgon. holy cow alltså, har nog aldrig varit så här nervös i hela mitt liv. but i`m still awesome, tudii


weheartit

tell me that you`ll stay.


just nu sitter jag och lyssnar på tracy chapman och ska snart äta frulle. igår var elin och jag med massa pojkar hemma hos stefan i pershagen och allt jag kan säga är att det var jävligt kul. dem där människorna är inte friska någonstans alltså, and that`s why i love them. och idag innan ett kommer elin hit, sen åker vi till mina kusiner för att äta påskmiddag och vice versa. kommer bli fint. vi kommer spendera natten där så kommer bli dåligt med uppdatering idag. men nu hörni ska jag kila in i köket, have a nice day.

fridaay

[ Robert Pattinson- i`ll be your lover to ]

morfar kom över med ett påskägg nyss och jag avlider lite för att han är så söt. planerna för idag blir väl att jag och elin är med några grabbar men jag vet inte vart. kommer bli kul. nu hade jag tänkt hoppa in i duschen men ni får ha en skitbra dag så hörs vi imorn. puss&kram


welivedourlivesinblack

tshirt-punktshop. skinnjacka-HM. tights-HM. skor-converse. armband- newyorker/punktshop/kappahl/veromoda. ringar-glitter/homemade.

 



springbreaak

nu är det looooooov, fy helvete vad skönt! jag har massor med kul saker planerade och jag känner att det här kommer bli det bästa lovet på länge. dagen idag har varit hur skön som helst, vi slutade tidigare från engelskan och håkan ställde in kemilektionen för att han är den bästa läraren ever. vi skulle aprilskämta med vikarien Jannike (en kvinnlig bodybuilder, jag drömmer mardrömmar om henne), och allt jag kan säga är att det blev mindre lyckat. på lördag kommer andersson och spenderar påsken med oss och på måndag ska vi till storstaden och vara med några grabbar. kickass. och nu ska jag kila vidare, hoppas ni får ett jävla bra lov hörni. besos




RSS 2.0